mama kitchen's FotoPage

By: Dapur Impian

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Oct-2008 02:07 Email | Share | Bookmark
JOM BERAYA PULAK....

Hidangab laksa Johor
Hidangan nasi beriani
Hidangan laksa Pahang
 
berborak & menjamu selera
menjamu selera
 
kaum bapa tersandar kekenyangan
 
Tuan rumah melayan tetamu
 
 
 
kakak ipar
anak2 berborak sakan
Rumah anak buah
 
Lontong & speghgeti
Jemu pulak asyik memasak je kat dapur....jom kita gi beraya pulak....cuci mata.... bulan ni,bulan raya kan....raya sakan lah dulu....
Petang sabtu...pergi beraya kerumah adik ipar dan anak buah diBangi Perdana, diBandar Baru Bangi...rumah diorang di kwsn yg sama...jadi senang lah,satu tempat,diaorang dah telipon awal2...lepas tu pergi pulak ke rumah adik ipar di Rasah Kemayan,Seremban 2......tahun ni diorang jemput keluarga makan2 serentak plk,kebetulan lah tu...sampai tengah malam baru balik...itu belum pergi open house rumah boss dan rumah kawan lagi...mmg tak dpt nak dipenuhi pun jemputan tu...masa nak pergi,...jalan punyalah sesak...tak dapat nak cakap...pasal orang diKL ni...selepas minggu pertama beraya dikampung...minggu kedua hari raya dan seterusnye akan membuat open house tak henti2...jalan sentiasa sesak....boring betul duduk dlm kereta berjam2 lama2nya...padahal tempat yg nak dituju tu,taklah jauh sangat...layan jelah ye gambar beraya yg tak seberapanye ni...sbb perut dah kekenyangan......



HIDANGAN LAKSA JOHOR (RUMAH ANAK BUAH)

HIDANGAN NASI BERIANI (RUMAH ADIK IPAR)

HIDANGAN LAKSA PAHANG (RUMAH ADIK IPAR)





TUAN RUMAH MELAYAN TETAMU (RUMAH ADIK IPAR)

KAUM BAPA TERSANDAR KEKENYANGAN (RUMAH ADIK IPAR)

BILA BERJUMPA SEPUPU...ANAK2 BERBORAK SAKAN (RUMAH ADIK IPAR)


KAKAK IPAR (RUMAH ADIK IPAR)

RUMAH ANAK BUAH


LONTONG DAN SPEGHETI (RUMAH ANAK BUAH)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net