mama kitchen's FotoPage


My name: Dapur Impian
My Fotopage: http://dapurimpian.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
aleen omar
Latest entry:Childrens Birthday Cakes
View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
idaman fotopages
Latest entry:Birthday carrot cake - ship theme
Salam... Lama x jenguk rumah yang satu ni, baru kali berkesempatan...sibuk memanjang (mengalahkan PM) :-D :-D Carrot cake ni ditempah oleh rakan sekerja buat anak saudaranya yg menyambut hari lahir yg ke 4 tahun pada hari N3 ni dibuat hehehe.... Berat kek yg direquest dlm 2.5kg...tapi faham2 je la bila dh ditambah cheesecream + itu + ini, so ditimbang balik beratnya <>2.8kg??? yg lebih tu anggap sedekah la kan utk student Smart Reader Desa Sri Hartamas :-> Anyway TQVM to my fren Kar Yan for your... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
noraini ali
Latest entry:MY NEW BLOG
Please visit my new blog ;-) http://aikitchen.blogspot.com View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
Ayie Cheras Selangor
Latest entry:Jom Ke Umah Baru Kami!....^_^
Bismillahirohmanirohim... Aslkum semua!..wahhhhhh...lama giler ayi tak up date fotopages ku ini..huhu...actually..nak jemput you all semua singgah ke blog kami...segala komen membina sangat kami harap2kan...insyaALLAH ayi akan tetap update fotopages ni dilain masa...pepe jgn luper singgah ke http://kaknorcookies-mufin.blogspot.com/ ...jemput singgah tau!... 8-) Pstt...yg berminat ngan produk kami boleh je call ayi yer...017-6944210 maceh...luv u all!.... :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
my little cupcakes
Latest entry:black and white theme
"Life is like a good black and white photograph, there's black, there's white, ... View this Fotopage entry
bunga mekar
Latest entry:Lunch @ Tupai2
salam. baru2 ni i jadik special guest for this team.. :-D. Planned by Ms.Reena to make a suprise bday celebration for her staff, Zhura.Juz a small party @ Tupai2..n tak sangka lak, staff dia yg lain buat suprise gak tuk Ms.Reena ni..tu pasal ateh cake tu ada 2 nama... LOL LOL neway, tq tu Ms.Reena for inviting me..next round ajak lagik yer..dengar2 cam nak p italian restaurant @ Sheraton..he he :-> i follow... :-D View this Fotopage entry
saya mau kungfu style!!!
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Azura Asri
Latest entry:my lovely sister's engagement
View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
amalina sufiez
Latest entry:Jalan2 sepetang bersama A&A
Jom layan gambar hero2 nie di taman tema kanank2 di jusco perai.. Alif jerit coz Anas himpit dia..anas buat muka baik jer..alif muka buas.. Nie gambar kami bertiga jer..alif tgh buas main kat mana ntah.. View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Me and my family
-CLOSED- View this Fotopage entry
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
zai zakaria
Latest entry:hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri...
salam sahabat fotopages... hr ni kiter ader sikit buah tangan nk share ngn korang semua.. yang indah2 ketika ke bandung minggu lepas..... segala nyer bermula dari tarikh.....4 ogos 2009 View this Fotopage entry
Selamat Datang
Latest entry:CLOSED
THIS FOTOPAGES IS CLOSED MY NEW HOUSE http://aries08.blogspot.com View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
Azfa Syed Alhady
Latest entry:SALAM SYUKUR!!!
Just to share some news with Fotopage friends..both my boys did extremely well in their exams..HAniff got 5A's in his exam and Izzuddin got 8A's in his PMR. I and Syed are both proud of our boys!!! HAnya Tuhan yang tahu our feelings :-> View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
mak uda ida
PENGUMUMAN Kepada kawan2 dan juga pengunjung2 setia fotopages ini, disini ingin memberitahu Makuda telah pun berpindah sepenuhnya ke rumah baru, jadinya bolehla layari rumah baru Makuda di http://makuda65cakes.blogspot.com. Kedatangan kawan semua amatlah makuda alualukan. Terimaksih.... http://makuda65cakes.blogspot.com makuda menanti disana.......... :-D View this Fotopage entry
INASALY BAKERY
Latest entry:Kelas kelas di INASALY BAKERY
Assalamualaikum semua. INASALY BAKERY akan mengadakan kelas kelas kek untuk mereka mereka yang mempunyai minat mendalam tehadap kek dan ingin menambah ilmu dalam bidang pembuatan kek. http://inasalybakery.blogspot.com Dibawah adalah senarai-senarai kelas yang akan di adakan 1. KELAS COKLAT HOMEMADE 2. KELAS KEK FONDANT 3. KELAS KEK COKLATE GANACHE 4. KELAS CUPCAKES 5. KELAS TART 6. KELAS BUTTERCREAM 7. KELAS CHEESE CAKE DAN TART 8. KELAS CHESSE CAKE untuk maklumat lanjut mengenai mod... View this Fotopage entry
Mastura Chomel Cupcakes by Mastura Ms
Latest entry:Kelas Menghias Cupcake pada 18 dan 19 April 2009
Assalamualaikum semua, Saya akan mengadakan kelas mendekorate cupcakes pade 18 dan 19 April 2009. Kelas akan berjalan dari pukul 2.30pm hingga 5.30pm (atau sehingga selesai lah..) Saya akan mendemokan membancuh dan membakar cupcakes dan membuat buttercream icing. Lepas tu cara2 nak pakai icing bag dan jenis2 tips/muncung icing. Pas tu saya akan tunjukkan 5 jenis design dan bolehlah dicuba oleh semua. Bayaran ialah RM100.00 seorang dan hanya 6 orang unk satu kelas. Hanya yg sudah membayar sahaja yang akan ... View this Fotopage entry
The "Baker" ; )...
MaNinis Delight
Latest entry:CUPCAKES FOR HANTARAN
View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Nor Haslinda
Latest entry:!!Linda nak pindah Umah!!!..www.kaoricake.com.my/blog
Dengan berat Hati Cheq nak bagitau kekawan yang Cheq tak mau dok sini dah...nak pindah umah baru..bukan banglo tapi umah kerajaan(rumah beli skim bantuan LOL ) yang lama cheq letak barang tapi tak duduk.. Sume cerita kek dan apa-apa yang cheq nak cerita...cheq letak kat sini..kalau sudi singgah la...ekonomi teruk ..tadak "housewarming"..cuma baca doa selamat ja.. :-D http://kaoricake.com.my/blog/ To all my dear friends..its a been a while I've been dipping my virtual ink to record my baking and inte... View this Fotopage entry
Tini's
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Qaseh Hidayah
View this Fotopage entry
Norhaima Abd Hamid
Latest entry:Hello & New Home
Hello dear frens, dah lama tak update FP nie, di sebabkan kesibukan dan juga baru buka rumah baru So di harap teman-teman cyber sudi melawat blog baru saya di http://rizaimaa.blogspot.com and my cake blog at http://cuppyncakes.blogspot.com LOL View this Fotopage entry
zai aziz
Latest entry:House Warming
[size=9][i]Assalamualaikum sume, Pada semua tak kiralah di mana jua kalian berada. D kesempatan ini zai nak menjemput kalian berkunjung ke rumah baru zai tak jauh dr rumah lama. Kot2 la kalian tersesat, terlajak & tersalah jalan datang ajelah. Kalian buat la cam rumah sendiri. Apa yang terhidang tu sudi2kanlah. Tapi paham2 lah ya rumah baru berkemas pun ala kadar aje. http://zaiaziz1.blogspot.com View this Fotopage entry
mee siput
DNanies Cakes And Cookies
Latest entry:Pengumuman
Secara rasminya saya telah pun berpindah ke http://dnanies.blogspot.com . Jemput la ke rumah baru saya tu :-D View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Dida Yummy
Latest entry:Fast Sale!
Flavour: Moist Choc Quantity: 49pcs, small size Price: RM25 only Please SMS/call me to book: 019-277 2800 (Dida) More info: http://mysweetyummy.com View this Fotopage entry
orni dalisa
Latest entry:Beberapa Petua Yg Sengal Tapi OK
1. KUPAS BAWANG Untuk mengelakkan mata berair semasa kupas bawang,rendam bawang didalam bekas berair. 2. MEMILIH IKAN SEGAR Pastikan mata yang jernih,tidak berbau,warna kulit yg bersinar,insang berwarna merah jambu, isi yang kejal. 3. ATASI MASAKAN TERLALU MASIN. Masukan Ubi kentang yang dipotong dadu atau buah pisang mudah yang di hiris. 4. MENGHILANG BAU HANYIR IKAN PATIN Basuh denga air beras yang telah dicampur dengan asam jawan kemudian di bilas dengan air mengalir. 5. MEMUTIHKA... View this Fotopage entry
Kawan Teman ngan family
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
chepah cook and craft
Latest entry:My New Home
FP ini akan menjadi koleksi resepi & cerita kek..... Untuk Katalog Kek & Cupcake sila ke...... http://chepahcutecakes.blogspot.com View this Fotopage entry
cupcake wedding doorgift
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
julie bzcc
Latest entry:Officially Close
Dear semua, fotopages ni dah tak aktif lg mulai sekarang...kepada kawan2 yg nak cari saya, sila layari www.beezeecupcakes.blogspot.com or facebook juli zuki...tq... Bye... View this Fotopage entry
nor aziz
Latest entry:PINDAH RUMAH
Assalamulaikum.... FP ni dalam process permindahan dari Fotopages pindah ke Blog . Apa yg dlm Fp ni akan di bawa ke blog mengikut hb di fotopages ini sebagai kenangan dan tatapan saya di masa hadapan (backdated)...bila dah abis pindah nanti saya akan tutup Fotopages saya ni...yg mana entry yg dah hilang tu..dah di transfer ke blog..terima kasih pada rakan-rakan Fp saya masih sudi mengunjungi saya disini..saya hargai persahabatan di alam maya ni..walaupun tak berjumpa tapi mesra.... sudi-sudilah berjunju... View this Fotopage entry
Zuhri haslina
Salam semua, sudilah kiranyer..mengunjungi blogku ini http://chems-momsrecipe.blogspot.com/search?q= View this Fotopage entry
niepun sama..elom nenek kebayan
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
rafizah nordin
Salam... nak buat pengumuman penting ni.... Saya sudah berpindah ke 'rumah' baru di http://fizanordin.blogspot.com Kepada anda yang sudah ada di sini silelah lajakkan jengukkan anda ke 'rumah' baru saya ni okey... ;-) View this Fotopage entry
Penang at Night view fr my aprtm
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
amy omar
Meet Marvelcakes at Pameran Pengantin Malaysia 2009, 7th to 9th August 2009 Mid Valley Exhibition Centre Dear viewers and customers, MARVELCAKES ONLINE BAKERY will take part in PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 which will be held at Mid Valley Exhibition Centre from 7th to 9th August 2009. There will be lots of great offers and packages for all of you out there. So, come and join us and don't forget to bring along all your friends and relatives ( especially those who are getting married ). Se... View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
sity nurul asyadha taijuddin
Latest entry:Yummy Cup Cakes!!!
Dear All, Thank you for the overwhelming orders for the past 1 year :) Unfortunately Yummy Cupcakes has to stop operation till further notice due to unforeseen circumstances. Very sorry to those who plan to make orders through Yummy Cupcakes... Thank you Regards, Sity :) View this Fotopage entry
none none
View this Fotopage latest entry
azura naem
Latest entry:Hey,Cupcakes! - Dates Updates
(This is a STICKY POST. Please scroll down for latest postings and Hey,Cupcakes! End of Year Promo!!) Assalamualaikum, Hullo Everyone...!! Hey,Cupcakes! @ Facebook. Guess who's on Facebook??! Almost everyone and now Hey,Cupcakes! are too!! ^_^ Please do check out : http://www.facebook.com/heycupcakesmalaysia Your "LIKES" are SoOOOooooOO WELCOME there! Thanks for the support, we love you too. Here's my DATES UPDATES [as of 6th October / 3.00 p.m] : 7 - 14 September - CLOSED FOR AIDILFITRI... View this Fotopage entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016